LEDIG TJÄNST – HÅLLBARHETSANSVARIG

HOLM TRÄVAROR SÖKER EN HÅLLBARHETSANSVARIG

Är du vår nya kollega i vårt glada och härliga gäng på Holm Trävaror/Kärnsund Wood Link?

Holm Trävaror AB är en ledande leverantör av träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim till våra affärsområden industri, bygghandel och båtvarv. De två sistnämnda bedrivs under varumärket Kärnsund Wood Link. Företaget är etablerat i Sävsjö, Sala, Göteborg, Stockholm och Finland. Vi omsätter ca 400 Mkr och ör totalt 70 medarbetare.

Holm Trävaror är inne i en expansiv och positiv tillväxtfas och vi söker nu dig som är en positiv, självgående och ansvarstagande person med stort engagemang. Vi söker dig som vill lära dig nya saker och vara delaktig i att driva företagets verksamhet framåt.

Du kommer att arbeta övergripande som hållbarhetsansvarig där du blir sammanhållande för företagets kvalitet – och miljöprocesser. Det är ett brett område och arbetsuppgifterna skiftar beroende på vad verksamheten för tillfället behöver. Du behöver därför vara en prestigelös person med struktur som tycker om en varierad arbetsdag.

Du erbjuds ett omväxlande och självständigt arbete med möjlighet att själv vara med och forma din roll och vardag. Du kommer ha många kontakter både inom och utanför företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Driva företagets operativa kvalitet – och hållbarhetsarbete i samarbete med ledningen
• Införa system för att mäta, förbättra och följa upp hållbarhetsarbetet
• Rapporteringsansvar för tillsynsmyndigheter
• Informera och utbilda organisationen avseende kvalitet – och hållbarhetsfrågor

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven med ett förtroendegivande sätt och en positiv inställning. Du har lätt för att bygga relationer och har en bra samarbetsförmåga. Din förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska, i tal och skrift är god.

Vi söker dig som har:

• Relevant utbildning inom miljö och kvalitet
• Operativ erfarenhet från liknande roll sedan tidigare
• Goda kunskaper om ISO och spårbarhetssystem
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Har du erfarenhet av att arbeta med trä – och träbaserade produkter är det meriterande men är inget krav.

Placering av tjänsten är på vårt kontor i Kållered alternativt i Sävsjö. Tjänsten innebär också en del resor, du rapporterar till koncernens VD. Tjänstgöringsgrad är 100%

Frågor rörande tjänsten besvaras av Annica Nordberg, 073- 661 71 25

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 5 juni.

Välkommen med din ansökan!