• Cumaru trall, Kärnsund Wood Link

CUMARU TRALL

Dipteryx odorata

Cumaru ett mycket hårt träslag med hög beständighet och ett exklusivt utseende.

Cumaru är ett mycket hållbart hårdträ med en jämn struktur som har en mörkbrun till brun färg som kan skifta i en rödaktig eller purpurfärgad nyans. Ibland kan det förekomma gulaktiga eller grönbruna ränder.

Ett trädäck i Cumaru ger en känsla av lyx och är valet för dig som inte vill kompromissa med utseende, kvalitet eller naturlig hållbarhet. Med rätt skötsel blir ditt nya Cumaru trallgolv vackrare med åren.

Vår trall i Cumaru som är i dimensionen 21×145 mm täcker större yta och ger ett mer stabilt tralldäck jämfört med andra klenare och smalare dimensioner som finns på marknaden.

Trallvirket är ett helt organiskt material som har en naturlig motståndskraft mot röta helt utan tillförda gifter. Cumaru är därför ett extra bra val där människor, och inte minst barn kommer i direkt kontakt med altangolvet.

CERTIFIERAD CUMARU TRALL

Certifierat trä för ett hållbart och rättvist skogsbruk.

Kärnsund Wood Link levererar miljö- och rättvisecertifierat trä. Handel med certifierat trä ökar träråvarans värde och förbättrar då kvaliteten och möjligheterna till ett ansvarsfullt skogsbruk till gagn för miljön, och för de människor som är beroende av inkomst från skogen.

CUMARU TRALL 21X145 MM SLÄT/FINRILLAD

KORTFAKTA

•  Längder: 1,85 – 4,85m
•  Torkad
•  Åtgång: ca 6,7 lpm/kvm
•  Certifikat: FSC® C012031

Cumaru trall i hårdträ, Kärnsund Wood Link