Kärnsund Wood Link söker en lagerarbetare.

NU SÖKER VI EN LAGERARBETARE

TILL VÅRT LAGER I KÅLLERED

Har du erfarenhet av lagerarbete/orderplock? Är du en hejare på att köra truck? Trivs du med att jobba i en mindre grupp? Då kanske det är dig vi söker till vårt lager i Kållered!

Huvuduppgifterna är:
– Godsmottagning/utlastning
– Orderplock
– In- och utleveranser i vårt affärssystem
– Ankomstkontroll
– Hålla ordning och reda

Vi söker dig med god truckvana, som är noggrann, ordningsam och effektiv. Då det är träprodukter vi hanterar så förekommer det en del tunga lyft. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och kan jobba självständigt.

Krav:
– Svenska i tal och skrift
– Truckkort
– B-körkort
– God dator vana, meriterande med erfarenheter från Scala affärssystem.

Önskemål:
– Träkunskap
– Engelska

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan till: richard.wendt@karnsund.se

Du kan även göra en enkel och smidig mobilansökan genom att klicka på knappen nedan!

Kärnsund Wood Link bildades 1971 och vi har sedan dess levererat trä- och träbaserade material från leverantörer över hela världen. Idag har vi vårt säte i Kållered söder om Göteborg och utgör tillsammans med det finska dotterbolaget OY Skandinaviska Träimport en koncern med ca 25 medarbetare. Tillsammans omsätter koncernen ca 200 MSEK. På Kärnsund Wood Link har vi direktimporterat och levererat exklusiva trämaterial till den träförädlande industrin, båtvarven och bygghandeln i 40 år+.

Med hjälp av vårt globala nätverk av leverantörer levererar vi allt från konstruktionsstöd till färdig vara. Vi importerar alltid direkt utan mellanhänder för att säkerställa pris, kvalitet och tillgång. I samarbete med ledande leverantörer arbetar vi aktivt tillsammans med våra kunder för att kunna leverera produkter som är framtagna för deras specifika behov. Oavsett om detta gäller anpassade dimensioner och kvalitetssortering till båtvarven, specialanpassade material till träförädlande industrin eller ett effektivt sortiment av produkter till bygghandeln.