Kärnsudn Wood Link söker industrisäljare

NU SÖKER VI EN NY INDUSTRISÄLJARE

Vill du arbeta med kvalitetsprodukter? Känner du dig bekväm med våra värdeord; kunniga, trevliga och stabila? Trivs du i en operativ roll i en teamorienterad företagskultur? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en

SÄLJARE – INDUSTRI

Arbetsuppgifter

Din uppgift blir att bearbeta den träförädlande industrin i landet (dörr- och fönstertillverkare, kök- och badrumstillverkare och inredningssnickerier) Du ansvarar för hela affärsprocessen från kontakt med leverantörer till avtalsskrivning med kunderna. Du kommer att få en befintlig kundportfölj som du skall förvalta. Självfallet skall du även försöka skapa affärsrelationer med potentiella kunder. Du är operativ på fältet uppskattningsvis 50% av din tid. Då våra kunder finns över hela landet får du räkna med övernattningar i tjänsten. Din utgångspunkt har du vid vårt HK i Kållered strax söder om Göteborg.

Din profil

Du har erfarenhet av att göra affärer med den träförädlande industrin, om du dessutom har kompetens vad gäller skivmaterial ser vi det som en fördel. Du trivs i en operativ roll och har ett välutvecklat affärsmannaskap. Som person är du en utpräglad relationsbyggare med gott om driv och energi. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Fast lön + bonus. Tjänstebil samt övriga relevanta säljhjälpmedel och kollektivavtal.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per asplund på Säljpoolen, 031 – 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Kärnsund Wood Link bildades 1971 och vi har sedan dess levererat trä- och träbaserade material från leverantörer över hela världen. Idag har vi vårt säte i Kållered söder om Göteborg och utgör tillsammans med det finska dotterbolaget OY Skandinaviska Träimport en koncern med ca 25 medarbetare. Tillsammans omsätter koncernen ca 200 MSEK. På Kärnsund Wood Link har vi direktimporterat och levererat exklusiva trämaterial till den träförädlande industrin, båtvarven och bygghandeln i mer än 40 år.

Med hjälp av vårt globala nätverk av leverantörer levererar vi allt från konstruktionsstöd till färdig vara. Vi importerar alltid direkt utan mellanhänder för att säkerställa pris, kvalitet och tillgång. I samarbete med ledande leverantörer arbetar vi aktivt tillsammas med våra kunder för att kunna leverera produkter som är framtagna för deras specifika behov. Oavsett om detta gäller anpassade dimensioner och kvalitetssortering till båtvarven, specialanpassade material till träförädlande industrin eller ett effektivt sortiment av produkter till bygghandeln.