Kärnsudn Wood Link söker industrisäljare

NU SÖKER VI EN NY INDUSTRISÄLJARE

Vill du arbeta med kvalitetsprodukter? Känner du dig bekväm med våra värdeord; kunniga, trevliga och stabila? Trivs du i en operativ roll i en teamorienterad företagskultur? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en

SÄLJARE – INDUSTRI

Arbetsuppgifter

Din uppgift blir att bearbeta den träförädlande industrin i landet (dörr- och fönstertillverkare, kök- och badrumstillverkare och inredningssnickerier) Du ansvarar för hela affärsprocessen från kontakt med leverantörer till avtalsskrivning med kunderna. Du kommer att få en befintlig kundportfölj som du skall förvalta. Självfallet skall du även försöka skapa affärsrelationer med potentiella kunder. Du är operativ på fältet uppskattningsvis 50% av din tid. Då våra kunder finns över hela landet får du räkna med övernattningar i tjänsten. Din utgångspunkt har du vid vårt HK i Kållered strax söder om Göteborg.

Din profil

Du har erfarenhet av att göra affärer med den träförädlande industrin, om du dessutom har kompetens vad gäller skivmaterial ser vi det som en fördel. Du trivs i en operativ roll och har ett välutvecklat affärsmannaskap. Som person är du en utpräglad relationsbyggare med gott om driv och energi. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Fast lön + bonus. Tjänstebil samt övriga relevanta säljhjälpmedel och kollektivavtal.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per asplund på Säljpoolen, 031 – 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Kärnsund Wood Link söker en lagerarbetare.

NU SÖKER VI EN LAGERARBETARE

TILL VÅRT LAGER I KÅLLERED

Har du erfarenhet av lagerarbete/orderplock? Är du en hejare på att köra truck? Trivs du med att jobba i en mindre grupp? Då kanske det är dig vi söker till vårt lager i Kållered!

Huvuduppgifterna är:
– Godsmottagning/utlastning
– Orderplock
– In- och utleveranser i vårt affärssystem
– Ankomstkontroll
– Hålla ordning och reda

Vi söker dig med god truckvana, som är noggrann, ordningsam och effektiv. Då det är träprodukter vi hanterar så förekommer det en del tunga lyft. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och kan jobba självständigt.

Krav:
– Svenska i tal och skrift
– Truckkort
– B-körkort
– God dator vana, meriterande med erfarenheter från Scala affärssystem.

Önskemål:
– Träkunskap
– Engelska

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan till: richard.wendt@karnsund.se

Du kan även göra en enkel och smidig mobilansökan genom att klicka på knappen nedan!