Board skivmaterial Kärnsund Wood Link

PRÄGLADE SKIVOR

  • Präglade skivor - Kärnsund Wood Link

PRÄGLADE SKIVOR

KUNDANPASSADE SKIVOR

Kärnsund Wood Link hjälper träförädlande industri med smarta och effektiva val av präglade skivor för optimering av kvalitet, tillverkning och lönsamhet.

Vi levererar präglade skivor kundanpassade för utseende och funktion.

Präglade skivor har många användningsområden som exempelvis dörrskinn och väggpaneler, eller till kök- och andra indredningssnickerier samt möbler m m.

Präglingen ger obegränsade möjligheter att skapa unika och djupa ytstrukturer beroende på vilken pressplåt som används. Val av ytskikt i form av trä- eller konstfaner ger möjlighet till en unik färgsättning och ett förutbestämt utseende.

I huvudsak är det MDF i tjocklekar från 1,2 – 50 mm som utgör kärnan men man kan även använda sig av plywood, spånskiva plexiglas m m. Tjocklek på ytskikten varierar beroende på mönster i den färdiga produkten.

Även ytbehandling och kantlistning kan utföras enligt önskemål.

Ytskikt behöver inte vara begränsat till faner. Olika typer av material så som textilier och melamin kan också användas. Eller varför inte använda ett lager med äkta skinn!

Kontakta våra trätekniska experter så berättar vi mer!

Präglade skivor från Kärnsund Wood Link kan fås med FSC®- och PEFC™-certifikat.

PRODUKTEXEMPEL

Nedan följer ett axplock av präglade skivor i olika färger och strukturer. Genom att klicka på bilderna kan du bläddra igenom ett galleri med stora bilder och få en bättre uppfattning om varje produkts unika känsla.

Kontakta gärna våra säljare för information om fler varianter av denna produkt.

praglad-skiva-3praglad-skiva-6praglad-skiva-4-bpraglad-skiva-2praglad-skiva-3-bPRÄGLAD SKIVApraglad-skiva-5praglad-skiva-4