• Ipe trall för dolt montage, Kärnsund Wood Link

IPE TRALL FÖR DOLT MONTAGE

Tabebuia spp.

Ipe är ett av de hårdaste träslagen som är kommersiellt tillgängliga. Ipe trallvirke ger ett naturligt hållbart trädäck som åldras vackert.

Ipe kallas som ibland Brasiliansk Valnöt är ett mycket hållbart hårdträ med en jämn struktur som varierar i färg från rödbrun till gulaktigt olivbrun eller svartbrun. Ibland kan det förekomma mörkbruna till nästan svarta ränder.

Ett trädäck i Ipe ger en känsla av lyx och är valet för dig som inte vill kompromissa med utseende, kvalitet eller naturlig hållbarhet. Med rätt skötsel blir ditt nya Ipe trallgolv vackrare med åren.

Trallvirket är ett helt organiskt material som har en naturlig motståndskraft mot röta helt utan tillförda gifter. Ipe är därför ett extra bra val där människor, och inte minst barn kommer i direkt kontakt med altangolvet.

CERTIFIERAD IPE TRALL

Certifierat trä för ett hållbart och rättvist skogsbruk.

Kärnsund Wood Link levererar miljö- och rättvisecertifierat trä. Handel med certifierat trä ökar träråvarans värde och förbättrar då kvaliteten och möjligheterna till ett ansvarsfullt skogsbruk till gagn för miljön, och för de människor som är beroende av inkomst från skogen.

NÖVLEK® – CLIPSYSTEM FÖR DOLT MONTAGE

Vår trall i Ipe har en kantprofil för dolt montage i kombination med ett clipsystem som finns som tillval från Növlek®. Clipsystemet finns i en förpackning med clip, skruv, borr, bits, distanser, 12 st träplugg i Ipe och en instruktion. En förpackning räcker till ca 11 kvm.

Növlek dolt montage, startbox. Kärnsund Wood Link