Kärnsund Wood Link expanderar och anställer ny byggsäljare

HÄR ÄR VÅR NYE BYGGSÄLJARE

Kärnsund Wood Links långsiktiga satsning på försäljning av extra hållbara träprodukter till bygghandeln har slagit väl ut, och nu förstärker vi med ytterligare en byggsäljare.

Våra framgångar är tätt knutna till de högkvalitativa och ibland unika produkter som vi säljer, i kombination med ibland onödigt stor kunskap om trä och dess tillämpningar. Våra säljare är alla ”trämänniskor” ut i fingerspetsarna som förstår våra kunders processer och som kan omsätta kundbehov till optimerade leveranser.

När vi nu knyter Mikael Frosch till vårt säljteam mot bygghandeln, är det med tunga meriter i form av lång erfarenhet av bygghandel och ett stort kontaktnät i branschen. Mikael har gått den långa vägen och har en grundmurad förståelse för var det innebär att handla med byggvaror. Hans kunskaper är hämtade hela vägen från att ha varit snickare till att arbeta som butikschef och nu senast som kundansvarig distriktssäljare mot bygghandeln. Så för många av våra kunder inom bygghandeln är Mikael redan ett bekant ansikte.

”Mikaels erfarenhet som byggsäljare, ett redan uppbyggt kontaktnät och kunskaper av butiksförsäljning gör honom till ett kompetent bollplank för alla projektsäljare hos våra kunder i bygghandeln. Vi vill bli en ännu bättre leverantör till bygghandeln och med Mikaels bakgrund blir han också en viktig kugge för hur vi kan spetsa till vårt kundstöd.” – Säger Olof Kärnsund, CEO på Kärnsund Wood Link.

Mikael rör på sig en del på fritiden och bor du söder om Göteborg så finns det stor chans att du har stött på honom i vattnet eller på en cykel i skogen.

Välkommen Mikael!

Kärnsund Wood Link bildades 1971 och vi har sedan dess levererat trä- och träbaserade material från leverantörer över hela världen till kunder över hela världen. I dag har vi vårt säte i Kållered söder om Göteborg och utgör tillsammans med det Finska dotterbolaget OY Skandinaviska Träimport AB en koncern med ca 25 medarbetare. Tillsammans omsätter koncernen ca 200 MSEK per år.

Kontakt: Olof Kärnsund, T. +46 31 778 68 50, olof.karnsund@karnsund.se
www.karnsund.se