Johannes Burgman, Kärnsund Wood Link

KÄRNSUND WOOD LINK ETABLERAR I STOCKHOLM

ANSTÄLLER EN NY BYGGSÄLJARE

Kärnsund Wood Links långsiktiga satsning på försäljning av extra hållbara träprodukter till bygghandeln har gett en utveckling med flera centrala avtal med byggåterförsäljare. Som ett led i vårt ständiga arbete med att hålla en hög kundservice etablerar vi nu lokal försäljning i Stockholm.

Våra framgångar är tätt knutna till de högkvalitativa och ibland unika produkter som vi säljer, och det faktum att alla våra säljare är ”trämänniskor” ut i fingerspetsarna med kunskap om och erfarenhet av år våra kunders processer. ”Våra kunder skall ha rätt att begära att det blir rätt från början när de handlar träbaserade material från oss, och att vi kan optimera leveranserna så att byggåterförsäljaren kan vara konkurrenskraftig i sin slutkundsaffär” – säger Mats Asserlind, COO på Kärnsund Wood Link.

När vi nu landat Johannes Burgman som en ny kugge i vårt säljteam mot bygghandeln, med placering i Stockholm, är det med ansvar för försäljning mot byggåterförsäljare i Stockholmsregionen. Johannes är en energisk kraft som trots sin unga ålder redan har en skaffat sig en gedigen erfarenhet av försäljning av trävaror och som förstår hur bygghandeln fungerar. Han kommer till oss från sin nuvarande anställning som fältsäljare av trävaror med erfarenhet av hantering av centrala avtal, uppsökande försäljning och kundutbildning. Så för många av våra kunder inom bygghandeln är Johannes redan ett bekant ansikte.

”Johannes erfarenhet som byggsäljare, ett redan uppbyggt kontaktnät och kunskaper om bygghandeln gör honom till ett kompetent bollplank för alla projektsäljare hos våra kunder. Vi vill bli en ännu bättre leverantör till bygghandeln och med Johannes bakgrund blir han också en viktig kugge för hur vi kan spetsa till vårt kundstöd.” – Säger Olof Kärnsund, CEO på Kärnsund Wood Link.

Johannes rör sig snabbt på fritiden på hjul eller med såväl skidor som tennisskor på fötterna, och eftersom han dessutom parallellt är gruppchef på Amfibieskyttekompaniet i Berga så räknar vi med militär precision. Så är du själv sportig så kan du redan ha träffat på Johannes i Vasaloppet eller under Vätternrundan.

Välkommen Johannes!

OM KÄRNSUND WOOD LINK

Kärnsund Wood Link bildades 1971 och vi har sedan dess levererat trä- och träbaserade material från leverantörer över hela världen. Idag har vi vårt säte i Kållered söder om Göteborg och utgör tillsammans med det finska dotterbolaget OY Skandinaviska Träimport en koncern med ca 25 medarbetare. Tillsammans omsätter koncernen ca 200 MSEK. På Kärnsund Wood Link har vi direktimporterat och levererat exklusiva trämaterial till den träförädlande industrin, båtvarven och bygghandeln i mer än 40 år.

Med hjälp av vårt globala nätverk av leverantörer levererar vi allt från konstruktionsstöd till färdig vara. Vi importerar alltid direkt utan mellanhänder för att säkerställa pris, kvalitet och tillgång. I samarbete med ledande leverantörer arbetar vi aktivt tillsammans med våra kunder för att kunna leverera produkter som är framtagna för deras specifika behov. Oavsett om detta gäller anpassade dimensioner och kvalitetssortering till båtvarven, specialanpassade material till träförädlande industrin eller ett effektivt sortiment av produkter till bygghandeln.

Kontakt: Olof Kärnsund, T. +46 31 778 68 50, olof.karnsund@karnsund.se